Main Page

From Wiki FKKT

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(Removing all content from page)
Current revision (15:22, 14 January 2019) (view source)
 
Line 1: Line 1:
 +
== Wiki Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani ==
 +
Dobrodošli na glavni strani wikija [http://www.fkkt.uni-lj.si/ FKKT UL]!
 +
 +
Namen tega [http://sl.wikipedia.org/wiki/Wiki wikija] je, da učiteljem in študentom omogoči interaktivno sodelovanje pri vsebinah, ki sodijo v sklop kemije, biokemije, kemijskega inženirstva in tehnologije. Wiki lahko uporabljate za opise študijskih predmetov in vsebin, za leksikone posameznih področij, za opise tehnik in tehnologij, za laboratorijske priročnike in dnevnike in še marsikaj drugega.
 +
 +
Za vpisovanje novih podatkov in ustvarjanje novih strani se morate najprej [[Registracija|registrirati]]. Registracija je ročna, vpisane registracijske podatke pa [mailto:wiki.sysop@fkkt.uni-lj.si administrator] preverja.
 +
 +
Wiki FKKT UL poganja [http://en.wikipedia.org/wiki/MediaWiki Mediawiki], ki je verjetno najbolj znano programje v svetu wikijev in ki ga uporablja tudi [http://sl.wikipedia.org/wiki/Glavna_stran Wikipedija]. O njegovi uporabi boste zlahka našli vse tiste informacije, ki so potrebne za osnovno delo z wikijem; nekaj jih je zbranih na strani [http://wiki.fkkt.uni-lj.si/index.php/Help:Contents Pomoč].
 +
 +
Želimo vam veliko veselja z uporabo novega wikija!
 +
 +
 +
== Povezave do kazal po področjih: ==
 +
 +
* [[Kazalo KEM|Kemija]]
 +
* [[Kazalo BMB|Biokemija in molekularna biologija]]
 +
* [[Kazalo KIT|Kemijsko inženirstvo in tehnologija]]
 +
* [[Kazalo TEV|Tehniška varnost]]
 +
 +
== Uporabno ==
 +
* [[Leksikon KEM|(Bio)kemijski leksikon]]
 +
* [[Tabela odpornosti materialov]] (proti kemikalijam, avtoklaviranje, mikrovalovi)
 +
* [http://delloyd.50megs.com/moreinfo/buffers2.html Priprava pufrskih raztopin] (tabele, recepti)

Current revision

Wiki Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani

Dobrodošli na glavni strani wikija FKKT UL!

Namen tega wikija je, da učiteljem in študentom omogoči interaktivno sodelovanje pri vsebinah, ki sodijo v sklop kemije, biokemije, kemijskega inženirstva in tehnologije. Wiki lahko uporabljate za opise študijskih predmetov in vsebin, za leksikone posameznih področij, za opise tehnik in tehnologij, za laboratorijske priročnike in dnevnike in še marsikaj drugega.

Za vpisovanje novih podatkov in ustvarjanje novih strani se morate najprej registrirati. Registracija je ročna, vpisane registracijske podatke pa administrator preverja.

Wiki FKKT UL poganja Mediawiki, ki je verjetno najbolj znano programje v svetu wikijev in ki ga uporablja tudi Wikipedija. O njegovi uporabi boste zlahka našli vse tiste informacije, ki so potrebne za osnovno delo z wikijem; nekaj jih je zbranih na strani Pomoč.

Želimo vam veliko veselja z uporabo novega wikija!


Povezave do kazal po področjih:

Uporabno

Personal tools