Skupine za novico B09

From Wiki FKKT

Jump to: navigation, search

Temo za seminar pošljite na naslov docenta [1] najkasneje 1 mesec pred datumom predstavitve, novica, ki jo boste obdelali, pa na dan predstavitve ne sme biti starejša kot 2 meseca. Na zgornji naslov pošljite tudi dvostranski seminar do roka, ki je vpisan kot 'rok za oddajo 1. verzije' in to najkasneje do polnoči dneva, ki je naveden. Seminar morata do roka dobiti tudi oba recenzenta.


Če si ne predstavljate, kako naj bi ta seznam bil oblikovan, si oglejte lansko verzijo.
Slovenski naslov povežite z novo stranjo, na kateri nato opišite novico (200 besed). Hkrati vpišite slovenski naslov, svoje ime in datum predstavitve v seznam novic v kategorijo, ki se vam zdi najustreznejša.

Če imate težave z oblikovanjem besedila, si preberite poglavje o urejanju wiki-strani na Wikipediji (tule v angleščini in tu v slovenščini). Pomaga tudi, če pogledate, kako je zapisana kakšna stran, ki se vam zdi v redu: kliknite na zavihek 'Uredite stran' in si poglejte, kako so vpisane povezave, kako nov odstavek in podobno. Na koncu seveda pod oknom za urejanje kliknite na 'Prekliči'.Seminarski roki:

Predstavitev 26.11. {rok za oddajo 1. verzije 12.11., recenzenti popravijo do 19.11.}
1 Janez Novak - Naslov mojega seminarja [2]
Recenzenta: Ana Dolenc, Peter Božič
2
3


Predstavitev 27.11. {rok za oddajo 1. verzije 13.11., recenzenti popravijo do 20.11.}
1
2
3
4


... ...

(termini bodo vpisani, ko bo urnik dokončen)

Personal tools